Misschien volg je HOESSEE al een tijd in haar avontuur of leer je HOESSEE juist net kennen. We hebben een hele reis gemaakt om hier te komen en zijn dan ook super blij om je nu onze nieuwe website met duurzame yogakleding te presenteren. Wil je meer te weten komen over HOESSEE dan kan je in Ons verhaal lezen waar HOESSEE voor staat en waarom we duurzaam produceren.

Eerlijke kleding

Het is gelukt om, in Nederland, een grotere productie te realiseren. Nu hebben we de mogelijkheid met HOESSEE meer mensen te bereiken en we hopen meer mensen blij te kunnen maken met HOESSEE kleding! Goed geproduceerde kleding is nog niet voor iedereen makkelijk te vinden en een betere keuze maken wordt makkelijker wanneer er meer te kiezen is! Gelukkig voelen we, ondanks dat er in de modewereld nog heel veel moet veranderen en ook in de manier waarop we onze aarde behandelen, ook een positieve verandering in de (mode)wereld. Veel mensen willen bewuster met de aarde omgaan en zoeken naar betere keuzes in bijvoorbeeld voeding en kleding. We vinden dat goed gemaakte kleding de standaard zou moeten zijn! HOESSEE is heel blij bij te kunnen dragen aan het aanbod van kleding die gemaakt is met respect voor mensen en de natuur. 

Wanneer je kijkt bij Duurzaamheid kan je meer te weten komen over de bijzondere duurzame stof die we gebruiken en hoe dat nou eigenlijk zit met die oude visnetten uit zee en oude tapijten die deel uitmaken van de grondstof voor onze kleding. Ook vertellen we je hier over het productieproces van de kleding dat grotendeels in Nederland plaatsvindt.

Leggings: all time favorites

Leggings die je de hele dag wel aan wil houden…nou dat mag ook gewoon! De leggings van HOESSEE zijn heerlijk om te dragen tijdens yoga en om in te sporten en zijn ook voor overdag een comfortabel kledingstuk. Ze zijn nu in veel nieuwe prints verkrijgbaar! Kijk in onze webshop. 

Nieuwe producten

Na lang wachten zijn onze shorts en tops nu ook verkrijgbaar in onze webshop in verschillende prints. Perfect om te dragen tijdens een hot yoga les, een actieve sportschool workout of een hardloopsessie op het strand. Onze kleding is ook prima bestand tegen een duik in zee, dus trek je legging, capri, short of top ook gerust aan tijdens een sup- of surfsessie! Combineer jou legging, capri of short met een van onze tops om je outfit compleet te maken.

We zijn super benieuwd wat je van onze vernieuwde website vindt en of je blij wordt van de nieuwe prints! Heb je ons wat te vertellen, heb je een vraag over een van onze producten of mis je iets in onze collectie of op de website, dan horen we graag van je!

Liefs,
HOESSEE