LEGGINGS MET PRINT

Hoessee staat bekend om haar yoga kleding met prints. Onze yoga leggings met print zijn de bestsellers uit de collectie. De kleur en print van je yoga legging kan wat vertellen over jou of je mood. Tot welke kleuren voel jij je aangetrokken? Wikkel jezelf in prints en maak er een complete yoga outfit van door je yoga legging te combineren met een bijpassende yoga top met print. Niet alleen op de yogamat, maar ook in de sportschool, de dansschool of wanneer je over straat loopt in je fleurige leggings, krijg je vast reacties op de bijzondere print. Zo vertellen onze klanten: ‘Ik heb nu twee yoga leggings en krijg lovende reacties op de prachtige prints’. En: ‘Ik liep laatst door de stad in mijn leggings en ik werd door onbekenden aangesproken met de vraag waar ik die mooie yoga leggings toch vandaan had’.

LUXE STOF GEMAAKT VAN AFVAL

De stof die we gebruiken voor onze yoga leggings is gemaakt van afvalstoffen zoals oude tapijten die zijn bestemd voor stortplaatsen en visnetten die worden verzameld uit de oceanen. Een innovatief proces resulteert in een hoogwaardige kwaliteit stof met stretch in vier richtingen, die geweven en bedrukt is in Europa. De prints zijn digitaal geprint met reactieve inkten op waterbasis die, behalve zwart, GOTS-gecertificeerd zijn. De hoge kwaliteit van de inkten en het printproces zorgen voor kleurrijke, heldere en duurzame prints.

DETAILS

We gebruiken stevige garens voor de stiksels, plat gestikte naden en een dubbel doorgestikte kruisnaad; zo gaat je HOESSEE yoga kleding lang mee. Het logo, maatlabel en waslabel zijn geprint aan de binnenkant van de kleding, geen vervelende kaartjes dus in jou comfortabele sportswear. 

VERSCHILLENDE TAILLEBANDEN, HOE ZIT DAT PRECIES?

We bieden je keuze uit twee verschillende soorten taillebanden. Voor alle leggings geldt dat ze een flatterende hoge tailleband hebben. Het verschil zit in het elastiek. Er zijn taillebanden zonder elastiek en taillebanden met extra ingenaaid elastiek bovenaan. De taillebanden zonder elastiek zitten extra zacht en soepel. Door de hoge elasticiteit van de dubbele tailleband blijft de legging toch goed zitten. Als je houdt van een extra comfortable pasvorm, zijn dit soort taillebanden perfect voor je. De taillebanden met extra elastiek hebben een iets strakkere pasvorm. Dit geeft je extra zekerheid dat de legging goed blijft zitten, zelfs tijdens je meest actieve work-out!

BIJZONDERE PRINTS

Hoessee heeft een collectie kleurrijke prints, die jou fantasie prikkelen. Zie jij schelpen, bloemen of dieren? Waan je je in de jungle of op het strand of zwevend door de lucht? Iedereen ziet vaak weer net iets anders in de prints en wordt aangetrokken door andere kleuren. Ontwerpster Tessa gebruikt veel foto’s en eigengemaakte reliefs als uitgangspunt voor de prints. In lagen opgebouwd en ieder met een eigen verhaal is elke print een uniek ontwerp. Wat vind jij van onze ontwerpen?