Het verhaal van hoessee

Hey! Super leuk dat je meer over Hoessee wil weten. Ik ben Tessa, oprichter, designer en duizendpoot van Hoessee.

Ik woon met mijn liefdes dicht bij zee, ik hou van surfen, reizen in onze camper, de natuur, de lieve mensen om mij heen, yoga en het ontwerpen van prints. Ik voel een diepe verbinding met onze magische aarde en wil daarom kleding maken met respect voor onze planeet en haar bewoners. Voor mij betekent dit alleen kiezen voor meer duurzame, milieuvriendelijke opties en enkel eerlijke en waar mogelijk lokale productie. Ik heb mode en textielontwerp gestudeerd en tijdens mijn werk als ontwerper was ik steeds meer bezig met duurzaam ontwerpen. Mijn verlangen groeide om echt bij te dragen aan een positieve verandering in de (mode) wereld. Door dicht bij mijzelf te blijven en mijn kracht en passie voor het ontwerpen van prints in te zetten, ontstond het merk Hoessee.

Teamwork

Teamwork

Om alle intenties te kunnen realiseren, zijn veel mensen betrokken bij de creatie van de Hoessee activewear. Ik ben erg blij om samen te werken met mensen met dezelfde waarden en hetzelfde doel.

Ik ben heel dankbaar voor de mensen van het productiebedrijf die passie hebben voor hun werk en die geduld en aandacht hebben voor het ontwikkelingsproces van nieuwe producten. 

Ik heb heel erg genoten van de samenwerking met fotograaf Nicoline Rodenburg, die een heel fijn en sprankelend persoon is. Haar creatieve en soms een beetje surrealistische invloed die haar werk kleurt, heeft het Hoessee-verhaal tot leven gebracht. Lees meer over haar werk op haar website. Grote dank aan de enthousiaste meiden die urenlang vol energie poseerden om het Hoessee-gevoel op foto’s te vangen. Ze voelen zich verbonden met waar Hoessee voor staat en hebben ons geïnspireerd, gewoon om wie ze zijn! Er zijn veel meer mensen die deel uitmaken van Hoessee of Hoessee op alle mogelijke manieren ondersteunen of inspireren. Ik ben dankbaar dat ik veel mensen mag ontmoeten die verlangen naar bewustere en duurzamere keuzes en inspanningen willen leveren om beter voor onze planeet te zorgen.

Wil je meer lezen over de duurzame missie van Hoessee en op welke manier onze kleding duurzaam is, lees dan verder onder Duurzaam&eerlijk

Ik hoop dat je super blij wordt van je Hoessee kleding en er heel erg lang plezier van hebt! Als je vragen hebt of mij iets wil vertellen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Neem contact op

Bezoek de shop

Wil je nog wat meer weten over mijn achtergrond als ontwerper? Lees dan hier verder.