Algemene voorwaarden

Algemene informatie

Hoessee is een bedrijf dat ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel in Den Haag onder KVK-nummer 51739232 en BTW nummer NL001668319B26. Hoessee  heeft haar hoofdkantoor op de Willem Kuijperstraat 102 A, 2584 XZ Den Haag (Nederland). Deze algemene voorwaarden zijn geldend voor de gehele website van Hoessee en alle aankoop- en verkoopovereenkomsten die zijn afgesloten tussen Hoessee en haar klanten. We zullen je altijd vragen om onze algemene voorwaarden te accepteren, voordat je een bestelling kan plaatsen of aankoop kan doen via onze webshop.

Inhoud

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie met betrekking tot prijzen en productspecificaties zoals genoemd op onze website juist is en actueel is. Toch kunnen we niet garanderen dat er geen onjuistheden of typefouten zijn.
De kleuren van de originele producten kunnen afwijken van de kleuren die je ziet op je beeldscherm. We doen ons best om je de kleuren zo goed mogelijk te tonen, maar de weergave zal zal per beeldscherm verschillen.

Betalingen en prijzen

Alle prijzen genoemd op onze website zijn in Euro’s en in Europa inclusief 21% BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeldt. We accepteren betalingen via iDeal (alleen met Nederlands bankrekeningnummer), Creditcard, bankoverschrijving (genoemde betalingen gaan via Mollie) en PayPal. Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een automatisch gegenereerde bevestiging van je bestelling per email.

Levering

Alle bestellingen van klanten van Hoessee’s online webshop worden gedistribueerd vanaf onze studio in Den Haag. Onze studio is werkzaam van maandag t/m vrijdag. Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd en alleen nadat Hoessee de complete betaling heeft ontvangen. U kunt de te verwachten levertijd in onze webshop nazien. We zullen ons inspannen om alle aankopen binnen de aangegeven periode af te leveren, maar we behouden ons het recht voor om de levertijd te overschrijden.

Zendingen worden geleverd door PostNL. Nadat je bestelling is verwerkt, ontvang je een bevestiging via email. Zodra we je verzending versturen, zullen we je voorzien van een tracking nummer, zodat je je zending online kan volgen. Verzendingen buiten Nederland worden bezorgt door PostNL en de lokale koerier.

Als je het vermoeden hebt dat je bestelling beschadigd of incompleet is geleverd, stuur ons dan alstublieft binnen 7 dagen na levering een email op shop@hoessee.com.

Retourneren

Retourneren of omruilen van je aankopen is alleen mogelijk binnen 10 dagen na levering van je producten. We accepteren enkel producten in perfecte conditie en voorzien van de originele labels.
Neem voordat je een aankoop retourneert contact op met onze klantenservice, door een email te sturen naar shop@hoessee.com met daarin vermeld de reden voor retour en je ordernummer.

Nadat je contact met Hoessee hebt gehad via email, kun je je aankopen opsturen naar:

Hoessee – Retouren
Willem Kuijperstraat 102 A
2584 XZ Den Haag

Verzendkosten voor retourneren of omruilen van aankopen zijn voor rekening van de klant, tenzij Hoessee onjuiste producten heeft geleverd. We adviseren je de zending te versturen met een tracking nummer. Hoessee is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van teruggestuurde producten.

Als je producten wilt omruilen, zullen we je via email informeren over de levertijd van je omgeruilde product en het gratis naar je toe sturen. Ruilingen zijn alleen mogelijk als het gewenste product op voorraad is.

Terugbetalingen voor geretourneerde aankopen zullen worden gecrediteerd op je bankrekening binnen 30 dagen nadat wij je retourzending hebben ontvangen.

Overmacht

Hoessee is niet verantwoordelijk voor vertraging of gebreken in de overeenkomst tussen Hoessee en de klant, in het geval van onvoorziene omstandigheden of elke andere oorzaak waarbij sprake is van overmacht.

Privacy

Hoessee draagt zorg voor persoonlijke informatie die je ons verstrekt via onze website. Lees hier meer over ons privacy beleid.

Intellectueel eigendom

Deze website en al haar subdomeinen zijn het intellectueel eigendom van Hoessee. Niets mag worden gekopieerd of gebruikt zonder vooraf nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Hoessee. De rechten met betrekking tot het intellectueel eigendom van Hoessee behoren exclusief aan Hoessee.