HOESSEE: EEN DUURZAAM KLEDINGMERK

Wil jij kiezen voor duurzame kleding? Dan zit je goed bij Hoessee! We doen ons best om zo duurzaam mogelijke en eerlijke kleding te maken. De kleding wordt gemaakt van duurzame stoffen, zoals stof met een hoog percentage gerecycled afval en biologisch katoen. Voor het drukken van prints worden milieuvriendelijke inkten gebruikt. Het grootste deel van de kleding wordt gemaakt in Nederland. Je kunt er hier meer over lezen. Onze yoga kleding is niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor onze Aarde. 

BEDOELD VOOR HEEEEEL VAAK YOGA, HEEL VEEL DAGEN MOOIE KLEURRIJKE BENEN, HEEL VEEL RONDJES RENNEN EN HEEL VEEL DANSEN

Kortom, onze yoga leggings zijn niet alleen duurzaam gemaakt, maar ook bedoeld voor een lang leven en dus echt duurzaam in gebruik. Veel yogadocenten kiezen voor onze yoga kleding en hun mening vinden we dan ook erg waardevol. Zij dragen de yoga kleding vaak, lang en in sweaty omstandigheden. Na al deze uren op en naast de yogamat, zijn zij nog steeds tevreden over onze leggings. Zo horen we: “Ik heb de yoga leggings nu al 2 jaar heel intensief gebruikt tijdens mijn hot yoga lessen en nog steeds behouden de leggings elasticiteit, vorm en zachtheid” en  “De yoga leggings van HOESSEE zijn mijn meest gedragen leggings en toch na jaren nog steeds mooi”. 

ONLINE YOGA KLEDING KOPEN IN ONZE WEBSHOP OF WINKELEN OP ONZE STUDIO IN DEN HAAG

Shop jij het liefst je yoga kleding online, dan hopen we dat je fijn kunt winkelen in onze online shop. Heb je nog vragen of tips, laat het ons dan weten. Kom je liever even passen en voelen? Dat kan ook! De plek waar Hoessee ontworpen wordt, is ook een kleine yoga winkel in Den Haag. Je bent hier van harte welkom. De Hoessee studio & shop is gevestigd in Scheveningen (Den Haag). Graag even een afspraak maken, door een berichtje te sturen via ons contactformulier of via e-mail.