HOESSEE TOPS

De tops uit onze collectie Bloemenzee, zijn gemaakt van een zachte, ademende, duurzame stof. De tops zijn ontworpen om te dragen tijdens yoga en sportactiviteiten zoals dansen, surfen en hardlopen. We hebben veel aandacht besteedt aan het creëren van een goede pasvorm voor optimaal draagcomfort en een mooie look. Je kan kiezen tussen de vele verschillende prints of gaan voor een mooie effen zwarte top.

DUURZAME STOF

De duurzame stof wordt gemaakt van afvalstoffen zoals oude tapijten die zijn bestemd voor stortplaatsen, textielresten en oude visnetten die worden verzameld uit de oceanen. Een innovatief proces resulteert in een hoogwaardige kwaliteit stof met stretch in vier richtingen. De stof is geweven en bedrukt in Europa. De prints zijn digitaal geprint met milieuvriendelijke inkten op waterbasis. De hoge kwaliteit van de inkten en het printproces zorgen voor kleurrijke, heldere en duurzame prints. 

De goede kwaliteit van onze kleding zorgt ervoor dat deze heel lang mooi blijft en je de kleding dus ook ècht vaak kan dragen. Ook dat is duurzaam!