Op zaterdag 18 juli 2020 organiseert HOESSEE in samenwerking met Beachy Bijoux en Kunstenoortje een Studio Sale in de studio van HOESSEE. De hele dag is de studio geopend en kun je komen kijken, voelen, passen, bewonderen en shoppen bij drie toffe Scheveningse brands. 

Drie heel verschillende producten, maar allemaal met een beachy vibe. Yoga- en surf leggings gemaakt van gerecyclede visnetten, art work van onder andere Scheveningse vergezichten en sieraden met stenen en schelpen.

De stenen in de sieraden van Beachy Bijoux, verzamelde ontwerpster Lisa tijdens surf reizen die zij maakte over de hele wereld. Haar passies voor het strand en de zee stralen er vanaf. Van de kettinkjes, enkelbandjes en oorbellen wordt je al snel hebberig.

Kunstenoortje maakt schilderijtjes en illustraties. Naast beelden van de geliefde Scheveningse kust werkt zij met thema’s als body positivity, gelijkheid en duurzame mode. De kunstwerkjes zijn een inzage in Noortjes’ interesses en liefhebberijen en de kans is groot dat je bij het zien van haar werk ook iets aan je muur wil hebben.

HOESSEE maakt duurzame yoga kleding van gerecycled materiaal. Zo kan je op je yogamat staan in een legging die is gemaakt van oude visnetten. Aan de stof merk je dat niet, die is van hoge kwaliteit, ademend en sneldrogend. Ontwerpster Tessa, eveneens liefhebster van strand, yoga en surfen, wil bijdragen aan de verduurzaming van de mode en creëerde een collectie vol kleurrijke prints. En ja, de leggings en tops zijn ook perfect om in te surfen. Nu nog kiezen uit al die leuke printjes!

In een tijd waar grootse festivals en events helaas niet plaats kunnen vinden, werden deze drie ondernemers geïnspireerd om een kleinschalige sale te organiseren voor strand, surf en yoga liefhebbers. “Natuurlijk houden we ons tijden de sale netjes aan de corona regels.”

Kom dus zaterdag 18 juli tussen 10.00 en 17.00 uur gezellig langs voor sieraden, kunst en yoga kleding en ontmoet de gezichten achter deze leuke merken.

Locatie: 
HOESSEE
Vuurtorenweg 35 / 2.03
2583 XL Den Haag / Scheveningen 
Datum: Zaterdag 18 juli 2020
Tijd: 10.00-17.00 uur

Als je ons bericht deelt maakt dat ons heeeeel blij! 

Meer weten? Mail naar info@hoessee.com of volg ons op instagram @hoessee