Wil jij wel graag een groenere garderobe? Zou een duurzame yoga outfit daar mooi in passen? Of een fijne legging om in te sporten, te relaxen of te dansen?

Om het jaar extra groen en eerlijk te beginnen, biedt HOESSEE je een introductie korting aan. We willen je graag kennis laten maken met HOESSEE, dus kan je deze maand je leggings en tops met 15% korting bestellen en sta je met een extra goed gevoel op je yogamat, in de sportschool, of dans, loop, ren en geniet je van een duurzame legging zoals jij dat wil! Gratis verzending in Europa!

Waarom onze leggings zo duurzaam zijn?

Ze zijn gemaakt van gerecyclede stof, waarvoor veel oude visnetten  en oude tapijten zijn gebruikt. In plaats van dat deze visnetten veel vervuiling en problemen voor het leven in de oceanen veroorzaken en dat grote hoeveelheden gebruikt tapijt op stortplaatsen belandt, krijgt dit materiaal een tweede leven. Door een ingenieus proces is de kwaliteit van de stof net zo goed als nieuw materiaal, waar wèl nieuwe bronnen voor moeten worden aangeboord. Winwin dus! De stof voelt zacht aan en is lekker elastisch. Wil je meer weten? We vertellen je graag nog meer over duurzaamheid.